Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee

Contact

Wilt u contact met de Huurcommissie, dan zijn er de volgende mogelijkheden.

Publieksvoorlichting

Heeft u een vraag over huurverhoging, huurprijs of het onderhoud van de woning, of over de servicekosten of kosten voor nutsvoorzieningen? En kunt u het antwoord niet vinden op deze website?
Dan kunt u uw vraag telefonisch of per e-mail stellen aan Informatie Rijksoverheid.

  • Telefoon: bel 1400 (lokaal tarief) op werkdagen van 8.00 - 20.00 uur. 
  • E-mail: via het contactformulier op de website van Rijksoverheid.

Belt u vanuit het buitenland, bel dan: +31 77 465 67 67

Vragen over een lopende zaak

Heeft u een procedure lopen bij de Huurcommissie en heeft u vragen over deze zaak? Dan kunt u bellen naar het telefoonnummer dat u in de ontvangstbevestiging of andere correspondentie van de Huurcommissie vindt.

Heeft u een procedure lopen bij de Huurcommissie en wilt u nog aanvullende stukken versturen? Dan kunt u deze digitaal of per brief sturen naar de Huurcommissie. Vermeld op alle stukken altijd het zaaknummer.

Let op: De Huurcommissie heeft de afgelopen tijd veel verzoekschriften ontvangen. Hierdoor duurt het helaas langer dan gebruikelijk voordat de verzoeken officieel zijn ingeboekt en u een ontvangstbevestiging krijgt.

Adres Huurcommissie

Postbus 16495
2500 BL Den Haag
Fax 070 375 4200

Overige vragen

  • Heeft u als huurder vragen over uw huurcontract of het opzeggen van de huur? Dan kunt u terecht bij het Juridisch loket.
  • Heeft u vragen over de huurtoeslag (huursubsidie), dan kunt u terecht bij de Belastingdienst.

Persvoorlichting en woordvoering

Bent u journalist en wilt u een afspraak voor een interview of reportage over de Huurcommissie? Of heeft u vragen over nieuwsberichten van de Huurcommissie? Dan kunt u bellen met telefoonnummer 1400. De voorlichters van Informatie Rijksoverheid zorgen er voor dat u bij de juiste persoon terecht komt.

Gaat uw vraag over het beleid van de Rijksoverheid op het gebied van huren en  huurwoningen, dan kunt u contact opnemen met de persvoorlichters van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties