Makkelijk en snel een digitaal verzoek indienen

Vanaf 1 juni kunnen huurders en verhuurders alleen nog online een procedure starten op onze website.

Digitaal een procedure starten is snel, gemakkelijk en in principe voor iedereen toegankelijk. Ook verkleint dit de kans op onleesbare of onvolledig ingevulde verzoeken. De Huurcommissie kan dan sneller met de verzoeken aan de slag.

Lukt het niet met het invullen van een online formulier? Dan kunnen huurders en verhuurdes contact met ons opnemen via telefoonnummer 1400 of perscontacten@huurcommissie.nl. Wij helpen ze dan door het online formulier heen zodat hun zaak snel kan worden geregistreerd.

Deze stap past in de verdere verbetering van onze dienstverlening. Dit jaar vernieuwen we ook onze website. De nieuwe website is gebruiksvriendelijk, digitoegankelijk en richt zich op wat huurders en verhuurders kunnen verwachten van de Huurcommissie. Via een klantportaal op de website kunnen huurders en verhuurders dan makkelijk en snel een verzoek indienen én volgen.