Uitspraken van de Huurcommissie

De uitspraken van de Huurcommissie zijn openbaar. In het openbaar register staan alle commissie-uitspraken en kennelijke voorzittersuitspraken. Een uitspraak komt 5 weken na de uitspraak in het openbaar register. Hieronder kunt u uitspraken zoeken. Bijvoorbeeld op onderwerp, verzoeker of plaats.

Als een huurder en/of verhuurder verzet indienen tegen de uitspraak, dan komt de uitspraak pas in het openbaar register als het verzet is afgerond en/of de behandeling van de zaak na een gegrond verzet is afgerond.

Hoe vindt u uitspraken?

U kunt op 3 manieren zoeken:

  • Vrij zoeken in het zoekveld aan de linkerkant, bijvoorbeeld op postcode (1234 AB), adres of een trefwoord (bijvoorbeeld ‘huurverhoging’).
  • Filteren via het veld aan de rechterkant, bijvoorbeeld op onderwerp of plaats.
  • Zoeken via het kaartje op locatie.

Daarna kunt u de resultaten sorteren op adres, datum of zaaknummer. Als u op een zaaknummer klikt, ziet u meer gegevens en vindt u de locatie op het kaartje.

Uitspraken per jaar

Wilt u een overzicht van alle uitspraken in een jaar? Bijvoorbeeld om deze te analyseren? Kijk dan bij Openbaar register: uitspraken per jaar. Meer informatie vindt u in de toelichting.

Verzoek toevoegen vonnis van de kantonrechter

Wanneer u in beroep bent gegaan tegen een uitspraak van de Huurcommissie, dan kunt u een verzoek indienen om in het openbaar register het gedeelte van het vonnis waarin de uitspraak staat van de kantonrechter toe te voegen. Gebruik dit formulier om uw verzoek en het vonnis in te dienen. Wij publiceren het relevante gedeelte van de uitspraak dan in het openbaar register.

Uitspraken zoeken
Opnieuw zoeken

0 van 12768 uitspraken gevonden

Resultaten

Filteren

 

Filteren ongedaan maken

 


 

Uitspraken op kaart Meer informatie

Blauw huisje: inzoomen om resultaten te
krijgen. Wit huisje: resultaten zijn direct te zien.
Een ogenblik geduld a.u.b.
De uitspraken worden geladen...