Aanvullende informatie bij een procedure

Heeft u een zaaknummer van de Huurcommissie en wilt u over uw zaak aanvullende stukken sturen? Dan kunt u dit doen met behulp van de onderstaande formulieren. 

Let op: U kunt met deze formulieren alleen documenten meesturen, eventueel met een korte toelichting. Geluids- en video-opnamen kunt u niet meesturen. Heeft u algemene vragen over uw zaak, bijvoorbeeld over de planning van het onderzoek of de zitting, dan kunt u bellen met het telefoonnummer dat u vindt in de correspondentie van de Huurcommissie.

Kies één van de volgende mogelijkheden


 • Onderzoek van de woonruimte
  U heeft een brief gehad over het onderzoek van de woonruimte. Gebruik dit formulier als u hiervoor aanvullende stukken wilt opsturen. Dit kan tot uiterlijk 5 dagen voor het onderzoek.
  Online stukken voor onderzoek

 • Zitting
  U heeft een uitnodiging ontvangen voor een zitting. Gebruik dit formulier als u hiervoor aanvullende stukken wilt opsturen. Dit kan tot uiterlijk 5 dagen voor de zitting. Stuur de stukken ook aan de wederpartij.
  U kunt dit formulier ook gebruiken als de Huurcommissie u tijdens de zitting heeft gevraagd om stukken op te sturen.
  Online stukken voor zitting

 • Overige informatie
  Gebruik dit formulier als de Huurcommissie u heeft gevraagd om aanvullende stukken op te sturen of als u zelf nog aanvullende informatie wilt opsturen.
  Online stukken bij een zaak
 • Servicekosten (voor verhuurders)
  Gebruik dit formulier als de Huurcommissie u als verhuurder gevraagd heeft om aanvullende stukken over de jaarafrekening servicekosten en nutsvoorzieningen of over het voorschot nutsvoorzieningen op te sturen. Of als u zelf nog informatie wilt doorgeven aan de Huurcommissie.
  Online stukken over servicekosten en nutsvoorzieningen

Zie ook