Asje van Dijk draagt voorzitterschap voor de zomer over

De heer dr. J.W.A. (Asje) van Dijk stopt dit jaar als voorzitter van de Huurcommissie.

Onlangs besprak hij zijn wens om zijn functie voor de zomer over te dragen met Hans Schuurbiers, plaatsvervangend voorzitter, en Nancy Krooshof-Bakker, directeur van de Huurcommissie. Van Dijk wordt binnenkort 69 jaar en wil graag meer tijd vrijmaken voor familie, vrienden en privéactiviteiten.

Op korte termijn zal het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, eigenaar van de Huurcommissie, een profiel vaststellen voor een opvolger. De komende maanden zal de heer Van Dijk zijn rol als voorzitter nog vervullen. Hij trad in 2020 aan als voorzitter. De Huurcommissie is Van Dijk zeer erkentelijk voor de grote betrokkenheid, kennis en vakmanschap waarmee hij de Huurcommissie de afgelopen jaren heeft geleid. Onder zijn voorzitterschap wist de Huurcommissie zich te ontwikkelen tot een professionele en toegankelijke landelijke organisatie. Daarmee heeft Van Dijk een belangrijke bijdrage geleverd aan de Huurcommissie als onafhankelijke en onpartijdige geschilbeslechter voor huurders en verhuurders.  

Asje van Dijk, voorzitter Huurcommissie
Beeld: ©Huurcommissie
Asje van Dijk, voorzitter Huurcommissie