Contact

Algemene vragen?

Wanneer u snel antwoord wilt over uw lopende zaak of over de Huurprijscheck, bel ons op 0800-4887243 (belt u vanuit het buitenland, toets in +31 70 375 42 00. U betaalt normale belkosten). Ons klantcontactcentrum is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

Wilt u een oud-beleidsboek opvragen of heeft u een algemene vraag, neem contact via dit formulier op. U krijgt binnen 5 werkdagen antwoord op uw bericht.

Aanvullende informatie opsturen

Dit formulier is niet bedoeld voor aanvullende zaken in uw lopende procedure. Heeft u aanvullende informatie voor uw lopende zaak? Deel dit in het formulier Aanvullende informatie opsturen met ons. 

Heeft u een vraag over huurverhoging, huurprijs of het onderhoud van de woning? Of over de servicekosten of kosten voor nutsvoorzieningen? Een mediavraag? Vul dan niet dit formulier in maar zie onder het contactformulier hoe en met wie u het beste kunt schakelen.

Contact

Voer hier een geldig e-mailadres in, in het volgende formaat : voorbeeld@domein.nl. Dit hebben wij nodig om uw vraag of vragen te beantwoorden. Wij gebruiken uw e-mail alleen daarvoor en delen uw gegevens niet met anderen.
Als u bij de Huurcommissie een procedure start, dan krijgt u een zaaknummer. Voer het zaaknummer in, als u een actieve procedure heeft. Het zaaknummer staat rechtsboven in de correspondentie van de Huurcommissie.
Heeft u op dit moment een actieve zaak bij de Huurcommissie?(verplicht)
Heeft u een andere vraag over uw zaak? Log in op MijnHuurcommissie.
Maak een keuze uit de volgende vragen(verplicht)
Heeft u een andere vraag over uw zaak? Kijk op MijnHuurcommissie voor meer informatie.
Maak een keuze uit de volgende vragen(verplicht)
Heeft u vragen over het beleid, neem contact op met Rijksoverheid.
Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij verwerken persoonsgegevens om huurgeschillen op te lossen. Als u een procedure start, dan vragen wij om verschillende persoonsgegevens: uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.

Akkoordverklaring(verplicht)

Adres Huurcommissie

Postadres: Postbus 16495, 2500 BL Den Haag

Bedrijfsgegevens

KVK-nummer: 27379857
Btw-nummer: NL8231.45815.B01